Ga naar de inhoud

Over mij

Mijn naam is Tjitske Postma.
Van jongs af aan ben ik al in de weer met kruiden. Toen ik in aanraking kwam met de opleiding  Kruidenvakvrouw maakte mijn hart een sprongetje en heb ik me gelijk aangemeld. Dit waren fantastische jaren waarin ik zoveel heb mogen leren over kruiden, inhoudsstoffen, de werking van kruiden, de energetische uitstraling en nog veel meer. Aan iedereen die is geïnteresseerd in planten, kruiden en bomen wil ik graag mijn kennis overdragen.

Het is fascinerend om kennis die soms al eeuwenoud is en omgeven door oude mythen en legenden door te geven aan mensen die er hun voordeel weer mee kunnen doen. Ik voel mezelf dan een klein schakeltje in de lange geschiedenis van vrouwen en mannen die zo natuurlijk omgingen met alles wat de natuur hen bood. Het met respect en bewondering omgaan met planten, kruiden en bomen leert je weer beseffen hoeveel natuurlijke bronnen er om ons heen zijn.

Een rijkdom die we weer opnieuw kunnen leren ontdekken!

Daarna kwam ik in aanraking met een opleiding voor Healer. Wat een herkenning! Ineens begreep ik hoe het kwam dat ik soms zo moe bij mensen vandaan kwam of me opeens zo verdrietig kon voelen als ik naast iemand in de bus zat. Dit waren niet mijn gevoelens maar van de ander! Het leren scheiden en herkennen van mijn en een ander zijn gevoelens, moeheid of kwaadheid was een openbaring. En ik kwam er in deze opleiding achter dat ik helder voelend en horend ben.

Nu ik helemaal in balans ben kan ik andere mensen hiermee ondersteunen, inzichten en healing geven.

In 2001 ben ik begonnen met de opleiding tot kruidenvakvrouw, dit was voor mij de start van vele opleidingen en cursussen zoals; Healing (Chakra en Aura), Energetische Voetmassage / Voetreflexologie, Masterclass regressie reïncarnatietherapie en voorouderlijke healing, Aroma Touch massage, Symphony of the Cells, Sacred Gardening, Gezichtsreflexologie, Engelen energie, Fonoforese, Power- Steering, MIR Mentale en Intuïtieve Reset Basis,  NEI  Neuro Emotionele Integratie, Oplossingsgericht werken, NLP Neuro Linguïstisch Programmeren.

Opleidingen
Van 2001 tot 2004 Kruidenvakopleiding bij Friggas Korenbloem. Diploma behaald. 2004 tot 2006 Beroepsopleiding Healing bij opleidingscentrum Uroboros. Diploma behaald.

Terug naar de inhoud